фото: Явор Филипов, Виждам те КАТ - ВАРНАПожарът в района на

...
фото: Явор Филипов, Виждам те КАТ - ВАРНАПожарът в района на
Коментари Харесай

От полицията във Варна съобщиха: Три коли и автобус изгоряха, а 15 доброволци дойдоха на помощ при гасенето на пожара

фото: Явор Филипов, Виждам те КАТ - ВАРНА

Пожарът в региона на хипермаркета в кв. " Вл. Варненчик " е погасен.  Той се е разпрострял на повърхност към 40 декара, главно сухи треви и боклуци.  Предполагаемата причина за възникването му е немарливост при боравене с открит огън. До момента е открито, че при пожара са нанесени следните материални вреди: изгорели са  2 железни бараки, отчасти наранени са 3 автомобила и рейс, оповестиха от пресцентъра на варненската полиция.

Както към този момент информирахме, сигналът за пожара е подаден в 11,54 през днешния ден, а пожарът беше локализиран малко преди 14 ч. В гасенето участваха общо 9 автомобила на РД ПБЗН - Варна и над 30 пожарникари.

От община Варна на мястото бяха изпратени 2 водоноски, а в гасенето интензивно са е присъединили с подръчни средства и около  15 жители. Двама от жителите, присъединили се в гасенето, са се оплакали от обгазяване, прегледани са и им е оказана медицинска  помощ  на място от екипите на " Спешна помощ ", не се е наложило настаняване в болница.  Към момента на мястото на пожара към момента дежурят 2 ППА с екипите им. Ръководството и чиновниците на РД ПБЗН благодарят на Община Варна и всички жители, присъединили се в погасяването на огъня, за оказаното подпомагане. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР